Tervetuloa herkuttelemaan ravintola Bassiin!

Omenaa, karpaloa, sieniä, juureksia ja tummia, vahvoja kastikkeita - Turun ravintola Bassin ruokalistalla maistuvat sesongin maut. Lisukkeissa suositaan esimerkiksi maa-artisokkaa, omenaa, punajuurta sekä sieniä. Kastikkeet ovat näin syksyllä tummempia ja vahvemman makuisia. 

Alkuruokina listalta löytyvät klassinen Toast skagen ja Bassin suosittu tartar, uutuutena listalta löytyy sitruunavoissa paistetut kampasimpukat selleripyreen kera sekä täyteläinen maa-artisokkakeitto, joka on täydellinen valinta syyspäiviin.

–  Kala-annoksina listata löytyy paistettua kuhaa ja grillattua taimenta. Lihan ystäville sopiva valinta on grillattu marmorihärän pihvi ja kasvisvaihtoehtona on maukas vuohenjuustokroketti punajuuripyreen kera, kertoo ruokalistan suunnitellut Bassin keittiöpäällikkö Lari Vilén.

Jälkiruuissa loistavat karpalo ja lakka: tarjolla on hurmaavan syksyinen lakkavanukas, herkullinen, päärynäinen tarte tatin ja suklaata ja karpaloa yhdistelevä brownie.

Tammikuussa ravintola Bassissa herkutellaan blineillä!
Bliniaika on 7.-31.1. ja Turun Bassissa blinejä voi nauttia sekä lounaalla että iltaisin. Blini yhdellä täytteellä maksaa 15 euroa.
Lue lisää!

Sulje