Vietä herkulliset pikkujoulut Turun ravintola Bassissa!

Pikkujoulut tyylikkäässä miljöössä, keskellä Turkua – tervetuloa Bassiin! Voit varata käyttöösi joko tyylikkään kabinetin tai upean, ravintolan kolmannessa kerroksessa sijaitsevan Club Bassin.

Haluatko varata pikkujouluja varten oman tilan ryhmällenne?
Ravintola Bassin Kommodori-kabinetti sopii enintään 34 hengen seurueelle (minimivaraus 12 henkilölle) ja Kajuutta enintään 10 hengen seurueelle.
Ruokatarjoiluksi voi valita herkullisia kolmen ruokalajin menuja tai äyriäisvateja.

Ryhmät saavat kabinetin käyttönsä maksutta ruokailun yhteydessä!

Jos kaipaat pikkujouluihin ohjelmaa - esimerkiksi viini- tai kuohuviinitastingin, osterinavauskoulun tai vaikkapa taikurin, kysy meiltä lisää! Me autamme mielellämme.
Kysy lisää ja tee varaus: bassiturku@manuevents.fi

Joulun menut pdf-muodossa

Kalamenu 48 €/hlö

Bassin toast skagen L
***
Paistettua kuhaa L, G
maa-artisokkapyrettä, marinoitua sinisimpukkaa ja fenkolia, hummerivaahtoa, pronssifenkolia ja grillattua mustajuurta
***
Lakkavanukas L

 

Lihamenu 48 €/hlö

Härkätartar L, G
***
Grillattu marmorihärän pihvi L, G
selleripyreetä, paistettua siitaketta ja omenaa, friteerattua perunaa ja madeirakastiketta
***
Karpalobrownie G

 

Kasvismenu 44 €/hlö

Maa-artisokkakeitto L, G
***
Vuohenjuustokroketti
punajuuripyrettä, friteerattua munakoisoa, marinoituja linssejä, sipulilientä ja versoja
***
Bassin tarte tatin

 

Bassin talon kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa tyylikkäs Club Bassi on loistava paikka viettää pikkujoulut!
Ruokatarjoiluksi voit valita smörrebröd-valikoiman tai Club Bassin pikkujoulubuffetin.
Club Bassiin mahtuu kuutisenkymmentä asiakasta ja käytössä on myös katettu parveke.

Club Bassin menut pdf-muodossa


Buffet Club Bassissa

Alkupalabuffet

Jäämeren katkarapuja ja Rhode Island- kastiketta L, G
Savustettua lohta ja neilikkafenkolikastiketta L, G
Sinappisilakkaa L                                                                                                                        
Glögisilliä L, G
Lasimestarin silliä L, G
Tilliperunoita L, G
Joululimppua ja saaristolaisleipää
Kaneliomena levitetta ja vaahdotettua voita
Metsäsienisalaattia syksyn sienistä L, G
Valikoima vihersalaatteja ja karpalovinaigrettea L, G
Rosollia paahdetuista juureksista ja piparjuurikermaa L

Lämmin ruoka
(valitse vaihtehtoista)

Rypsiporsasta tummassa omenakastikkeessa , paahdettuja satokauden yrttijuureksia ja perunaa L, G
tai
Haudutettua turskaa  beurre blanc -kastikkeessa, sitruunamuhennettua perunaa  ja satokauden paahdettuja yrttijuureksia L, G

Jälkiruokabuffet

Kaneliporkkanakakkua ja mascarponea
Petit fours ja vihreitä kuulia

Hinta: 38 €/hlö
Huom! Buffetin minimitilaus 20 hengelle

 

Smörrebröd-valikoima

Bassin toast skagen L
käsin kuorittuja katkarapuja, tilliä ja paahdettua briossia

Härkätartar L
kuusenkerkkämajoneesia ja perunalastuja paahdetulla briossilla

Paahdettua maa-artisokkaa L
cavi-artia ja köynnöskrassia

Sokerisuolattua taimenta L
pikkelöityä kantarellia ja tillimajoneesia saaristolaisleivällä

Vuohenjuustomoussea
tomaattia, oliivia ja paahdettua briossia

Jälkiruoka:
Karpalobrownie L, G

Hinta: 18 €/3 kpl
Lisätuotteet: 6 €/kpl

Minimitilaus 30 kpl (3 kpl/hlö)

 

Sulje