Turun Bassin monipuolinen joululounas - varaa paikkasi!

Suosittu Turun Bassin joululounas on katettu tänä vuonna 10.-13.12. ja 17.-20.12.
Kattaukset ovat aina kello 11 ja 13.


-Joululounaallamme on paljon perinteisiä joulun makuja, mutta ravintolatyyliin valmistettuna. Esimerkiksi rosollimme valmistetaan paahdetuista juureksista, kertoo Turun Bassin keittiöpäällikkö Lari Vilén.

Bassin monipuolisesta alkuruokapöydästä löytyy runsas valikoima kalaherkkuja, mätiä ja muita alkupaloja. Pöytiin tarjoiltavista pääruuista löytyy herkullinen kala-, liha- ja kasvisvaihtoehto.

-Jälkiruokapöydästä löytyy laaja valikoima jouluisia makuja aina vihreistä kuulista suklaaseen ja kaneliin, Vilén lupaa.


Joululounaan hinta: 49 €
(alle 12 v lapset: 24,50 €)
Varaa paikkasi täältä!

Joululounas PDF-muodossa



Joululounas ravintola Bassi Turku

Alkuruokapöytä:

Kirjolohenmätiä, smetanaa ja punasipulia (L, G)
Siianmätimoussea ja paahdettua briossia (L)
Skagen-katkarapuja ja kanamunaa (L, G)
Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä (L)
Jäämeren katkarapuja ja Rhode Island -kastiketta (L, G)
Savustettua lohta ja neilikka-fenkolikastiketta (L, G)
Jääkellarin taimenta ja tilli-yrttimajoneesia (L, G)
Sinappisilakkaa (L)
Glögisilliä (L, G)
Lasimestarin silliä (L, G)
Tilliperunoita (L, G)
Piparjuurella maustettua hirven paahtopaistia ja
kantarellihilloketta (L, G)
Valikoima salaatteja ja karpalovinaigrettea (L, G)
Friteerattua selleriä Waldorfin tapaan (L, G, ★)
Rosollia paahdetuista juureksista ja piparjuurikermaa (L, G)
Paahdettua perunasalaattia, säilötyillä kurkuilla ja
piparjuurimajoneesilla (L, G)
Metsäsienisalaattia syksyn sienistä (L, G)
Syksyn sadon juureksia pikkelöitynä (L, G)
Tähtianis-hölskykurkkua (L, G)
Joululimppua ja saaristolaisleipää
Kaneli-omenalevitettä ja vaahdotettua voita (L, G)


Pääruokavaihtoehdot:
(tarjollaan pöytiin, valitse yksi)

Sinappikuorrutettua rypsiporsaankylkeä (L, G)
savustettua selleripyreetä ja tummaa omenakastiketta

Paistettua turskaa (L, G)
Hiillostettua perunaa, mustajuurta, kuningasrapukastiketta,
marinoitua fenkolia 

Maa-artisokkarisotto (L, G, ★)
friteerattua maa-artisokkaa, glaseerattuja juureksia,
poltettua hasselpähkinää, omenasiiderivinaigrettea ja versoja

Jälkiruokabuffet:

Petit fours ja vihreitä kuulia
Lakkavanukasta (L, G)
Kaneli-porkkanakakkua ja mascarponea
Karpalobrownie (L, G)
 

Sulje