Herkullista parsaa ja rapsakkaa rieslingiä Bassin keväässä

Parsa ja kevät, mikä pari!

Ravintola Bassin ensimmäisen parsaviikot pidetään 10.5-25.5. Bassi Turku osallistuu myös samaan aikaan pidettävään, kevään herkullisimpaan viinitapahtumaan eli Riesling-viikkoihin.

Bassin parsaviikkojen teemalistalta löytyy kermainen parsakeitto yhdistettynä Bassin skageniin ja parsarisottoa, sinisimpukoita ja samppanjavaahtoa sisältävä annos sekä grillattua parsaa kylmäsavustetun kirjolohen ja hollandaise-kastikkeen kera. Halutessaan annoksista voi koota myös menun.

Parsaviikkojen annokset:

Kermainen parsakeitto ja Bassin skagenia (L, saa myös G) 13,50 €
Parsarisottoa, sinisimpukoita ja samppanjavaahtoa (L, G) 19,50 €
Grillattua parsaa, kylmäsavustettua kirjolohta ja hollandaise-kastiketta (L, G) 14,50 €
Raparperi-frangipanea ja mansikkajäätelöä (L) 9,50 €

- Rapsakka Saksan riesling sopii kuin nakutettu kevään herkkujen, kuten parsa- ja kala-aterioiden kumppaniksi! Pehmeä Spätburgunder eli pinot noir taas sopii punaista vaihtoehtoa hamuavalle, sanoo Bassin viinimestari Marjo Heinonen.
Hän on suunnitellut Bassin riesling-viikkojen juomalistan yhdessä Vinetum Oy:n Key Account Manager Mauno Rovamaan kanssa.

Bassissa onkin mahdollisuus kokea rieslingin monimuotoisuus ja se, miten eri alueiden rieslingit eroavat toisistaan. 

Lue lisää Bassin riesling-viikoista täältä!

Sulje