Lajitelma herkullisia alkuruokia, grillattua kokonaista kalaa ja flank steakia – tutustu Bassin uuteen ruokalistaan!

Herkullinen alkuruokavalikoima, kokonaisena grillattu kala vai grillattu flank steak lisukkeineen? Ravintola Bassin uudelta ruokalistalta löytyy monia uusia annoksia, jotka sopivat jaettavaksi kahdelle – osa vaikka isommankin joukon kesken.

– Jaettavat annokset eli social dining on tällä hetkellä suosittu juttu. Me haluamme, että asiakkaat viihtyvät Bassissa, ja se lisää viihtymistä, kun voi jakaa annoksia porukalla ja maistella monia makuja, sanoo Turun Bassin keittiöpäällikkö Lari Vilén.

Bassin uuden ruokalistan annoksista suosikiksi voisi povata alkuruokalajitelmaa, josta löytyy valkosipuli-persiljavoissa paistettuja jättikatkaravunpyrstöjä, Bassin härkätartaria ja toast skagenia, friteerattua perunaa, focaccia-leipää, salaattia ja aiolia.

– Jos tulisin itse Bassiin syömään, valitsisin ehdottomasti alkuruokalajitelman! Siinä on koottu yhteen valikoima todella hyviä tuotteita, kehuu Vilén.
Hän sanoo, että toki listalta löytyvistä alkuruuista voi koota myös oman maun mukaisen yhdistelmän tilaamalla vaikkapa 3-4 alkuruokaa jaettavaksi kahdelle.

Jaettavasta alkuruokalajitelmasta voi hyvin jatkaa jaettavaan pääruokaan.Vaihtoehtoja on useita, niistä uusia ovat kokonaisena grillattu kala lisukkeineen ja grillattu flank steak valkosipuli-persiljavoin ja lisukkeiden kera.
Kokonaisena grillattu kala on annos, jota asiakkaat ovat paljon toivoneet. Annoksen kala tulee olemaan saatavuuden mukaan taimenta tai siikaa.

Halutessaan myös Bassin sinisimpukat voi tilata jaettavaksi kahdelle, ja silloin ne tuodaan pöytään kattilassa. Uudella listalla sinisimpukat tarjoillaan sahramikastikkeessa rapean chorizon kera.

Jaettavien annosten klassikko Bassissa on muhkea äyriäisvati, jonka voi ottaa joko hummerilla tai ilman. Bassin kuuluisaan äyriäisvatiin tulee uudella listalla pieniä päivityksiä, annokseen otetaan mukaan nyt myös cheviceä ja jättikatkaravun pyrstöjä. 

Bassin uudella listalla on kaikkiaan kahdeksan alkuruokaa, seitsemän pääruokaa ja kolme jälkiruokaa, lisäksi tarjolla on joukko jaettavia annoksia.

– Olemme halunneet laajentaa valikoimaamme niin, että listalta löytyy useampia vaihtoehtoja kuin ennen, ja ruuat on nyt jaoteltu listalla hieman eri tavalla kuin aiemmin. Tämä toivottavasti helpottaa asiakkaita löytämään suosikkinsa entistä paremmin.Bassin uusi ruokalista löytyy täältä!


Bassi Turku
Läntinen Rantakatu 9
20101 Turku

Sulje