Club Bassi on Turun uusi luksuskaraoke - "Karaoken laulaminen kuuluu kaikille"

Turun Aurajokirannassa sijaitseva Club Bassi muuttuu perjantaista 18.10 alkaen Karaoke Bariksi. Laulu raikaa Club Bassissa jatkossa joka perjantai ja lauantai kello 21 alkaen.

– Tästä tulee todellinen Turun luksuskaraoke, lupaa Club Bassia pyörittävän Manu Events -yrityksen toimitusjohtaja Santtu Kiili.

– Club Bassin etuja ovat keskeinen sijainti, hyvä akustiikka ja tyylikäs miljöö – tällaista paikkaa ei ole toista!
 

– Karaoken ystävät haluavat hyvää palvelua ja ladukkaita juomia. Meillä Club Bassissa se kaikki onnistuu, Kiili lupaa.

Club Bassiin on suunnitteilla muun muassa teemailtoja.

–Karaoke on kansainvälisesti todella suosittua, ja me haluamme olla viemässä tätä juttua nextille levelille. Otammekin mielellämme vastaan ideoita asiakkailtamme – jos olet kokenut maailmalla jotain mahtipontista ja upeaa, kerro ihmeessä siitä meille, sanoo Kiili.

 

Club Bassissa on käytössä kotimainen Singa Business Pro -sovellus. Singan käyttäminen ravintolassa on kätevää, sillä applikaatio ladataan puhelimelle ja haluttu kappale valitaan puhelimesta. Kappaletoiveensa voi lähettää sovellukseen sähköisesti tai tehdä valinnan ravintolan Ipdailta. Myös perinteinen lappumenetelmä onnistuu.

– Meidän ideamme on se, että karaoken laulaminen kuuluu kaikille! Laulettavana on yli 70 000 kappaletta, kuumista uutuuksista vanhoihin klassikoihin. Moni sellainenkin, joka on ajatellut, ettei tykkää karaokesta, innostuu valtavasti, kun huomaa millainen lauluvalikoima on tarjolla, kertoo Kalle-Petteri Kvist, Singa Business Pro -sovelluksen Sales Executive.

Kvist vinkkaa, että Singan kotiversion voi ladata omaan puhelimeensa tai sitä voi käyttää myös tietokoneella ja älytelkkareissa.

– Kotiversiolla voi siis singata ja harjoitella haluamiaan kappaleita mobiilissa, tietokoneella ja älytelkkarissa, ja sitten voi tulla Club Bassiin loistamaan, Kvist sanoo.

Singan valikoima täydentyy viikoittain uutuuksilla, ja ajankohtaisiin asioihin reagoidaan herkästi. Esimerkiksi Vain Elämää -ohjelman suurimmat hitit ovat Singassa nopeasti. Singasta löytyy karaokekustantajien karaokekappaleiden lisäksi myös artistien originaaleja kappaleita.

– Karaokessa tärkeintä on se, että ihmiset pitävät hauskaa yhdessä. Totta kai on mukavaa kuunnella, jos joku on oikein hyvä laulaja, mutta sekin toimii, että lauletaan yhdessä ja muut kannustavat, vaikka menisikin hiukan nuotin vierestä.

Singa Business Pro on kotimainen karaokesovellus, joka on viime vuosien aikana saavuttanut markkinajohtajan aseman Suomessa. Se on suosittu myös monissa Pohjoismaissa ja eri puolilla Eurooppaa. Seuraavaksi sovellus aikoo lähteä valloittamaan Yhdysvaltoja.


Club Bassi Karaoke Bar (Läntinen Rantakatu 9, Turku)
Club Bassin nettisivut löydät www.clubbassi.fi - seuraa Club Bassia myös Facebookissa ja Instagramissa.

 

Sulje