Karaokella Kanadaan? Karaoken SM-kisojen esikarsinta Club Bassissa 7.2.

Turkulainen Club Bassi Karaoke Bar järjestää perjantaina 7. helmikuuta KWC Karaoke -suomenmestaruuskisan alkukarsinnan. Kilpailu alkaa kello 19.

Club Bassi Karaoke Bar tarjoaa lahjakkaille laulajille tilaisuuden päästä mukaan karaoken SM-kisoihin. Club Bassissa järjestetään perjantaina 7.2. KWC Karaoken suomenmestaruuskisojen alkukarsinta, ja laulamaan pääsee 25 ehdokasta. Ilmoittautuminen kilpailuun on kello 18-19 ja kilpailu alkaa kello 19.

Vapaa pääsy - tervetuloa mukaan laulamaan ja kannustamaan!

Ilmoittautumislomakkeen voit ladata tästä!

KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailussa lauletaan soolo-, duetto- ja seniorikategorioissa. Alkukarsintoja järjestetään karaokebaareissa ympäri Suomen tammikuusta kesäkuuhun ja semifinaalit pidetään kesä-elokuussa.

Seniorien suomenmestaruusfinaali lauletaan 22. elokuuta Heinolan karaokefestivaaleilla, soolo- ja duettosarjojen finaali on 28.-29.8. Original Sokos Hotel Vantaalla. 

Suomenmestaruustittelien lisäksi myös muille kisassa menestyneille on luvassa mahtavia palkintoja. Finalisteista valitaan Suomen edustusjoukkue marraskuiseen Karaoken MM-kilpailuun Kanadaan.

Lisätiedot:

www.kwc.fi
www.facebook.com/KaraokeMM
www.karaokewordchampionships.com
www.karaokeworldchampionships.com

Sulje