Haussa ravintolapäällikkö ravintola Bassiin!

Haluatko olla mukana rakentamassa Turun tuoreimman kalaravintolan tarinaa? Turun Aurajokirantaan tänä syksynä avattu, suosituksi noussutravintola Bassi etsii ravintolapäällikköä.

Odotamme, että sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta sekä à la carte -ravintolassa työskentelystä. Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Laita meille avoin hakemus palkkapyyntöineen ja oma CV:si sähköpostilla viimeistään 18.11. mennessä osoitteeseen kimmo.nurmi@mauno.fi

Paikka täytetään heti tai sopimuksen mukaan.
 

Ravintola Bassi on osa Manu Events Oy:tä

Haluamme kannustaa henkilökuntaamme liikkumaan enemmän ja pitämään itsestään entistäkin parempaa huolta. Olemme määrätietoisesti tukeneet henkilökunnan työhyvinvointia monilla eri tavoin ja saaneet siitä myös hyvää palautetta.

Olemme tehneet mm. seuraavia työhyvinvoinnin aktiviteetteja henkilökunnallemme:

Liikunta- ja virikesetelit
TYKY- aktiviteetit henkilökunnan kanssa
Kesäjuhlat
Pikkujoulut
Henkilökunnalle laajennettu tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle

Yrityksemme sponsoroi kattavasti alueen urheiluseuroja, ja myös henkilökuntamme pääsee osallistumaan monipuolisesti alueen urheilutapahtumiin.

Yritykseemme kuuluvat Bassin lisäksi Kupittaalla sijaitsevat Mauno-ravintolat, kokouskeskus Mauno, kesäravintola Uittamo Paviljonki, tilausravintola Akatemiatalon Juhlasali sekä monipuoliset catering-palvelut. Yhteensä Manu Events työllistää on n. 50 henkilöä. Kasvavassa yrityksessämme on mahdollisuus monipuoliseen työnkiertoon sekä uusiin uravalintoihin.

Sulje