Ravintola Bassi on Turun tuorein kalaravintola!

"Palvelu oli saapumisesta lähtöön erinomasta, nopeaa, ystävällistä ja joustavaa. Nautimme kaikesta, alkukeitosta jälkiruokaan. Paistettu siika ja nieriä perunablineineen kuohuviinin kera, nam!"
- Tripadvisorin kautta saatu asiakaspalaute -

 

Ravintola Bassi sijaitsee Turun parhaalla paikalla: jokirannassa, aivan kaupungin ydinkeskustassa. Bassin ikkunoista on upeat maisemat jokirantaan.

Bassi on erikoistunut kala-ja äyriäisruokiin ja linjanamme on fun dining. Se tarkoittaa sitä, että mielestämme Bassissa syömisen pitää olla hauskaa ja sosiaalista!

Hyödynnämme ruuissamme sesongin mukaisia raaka-aineita ja lähialueen tuottajien herkkuja. Ruokalistamme tähti on muhkea äyriäisvati – sellaista ei ole tarjolla Turussa missään muualla. Listan muita herkkuja ovat muun muassa osterit, katkaravut ja sinisimpukat. Kokeile myös suosittua kolmen ruokalajin kalamenua!

PS Saa meiltä muutakin kuin kalaa - listalta löytyy myös liha- ja kasvisruokia.

 

 

 

Ruoka

Äyriäisvati, kalamenu ja paljon muuta. Tutustu Bassin ruokalistaan täällä!

Ravintola Bassi

Bassi sijaitsee historiallisessa Bassin talossa Aurajokirannassa

Kabinetit

Bassista löytyy kabinetteja erilaisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Tutustu niihin täällä!

Club Bassi

Bassin kolmoskerroksesta löytyy Club Bassi, joka on avoinna perjantai- ja lauantai-iltaisin. Lue lisää täältä!

Ajankohtaista

Varaa pöytä

Ravintola Bassi

Grillattua parsaa, kylmäsavustettua kirjolohta ja hollandaista! ? Vielä tänään herkutellaan näillä parsaherkuilla Bassissa. ?

86 likes
Ravintola Bassi

No mitäs muuta se meijän Miikka pitelee käsissään kun viikonlopun viiniä! ? Nyt on muuten aika huippu riesling kyseessä. Saksasta Rheingaun alueelta tuleva Schloss Vollrads Alte Reben on kuiva, mineraalinen ja elegantti - täydellinen seuralainen äyriäisvadille!???

59 likes
Ravintola Bassi

Älä enää odota - riesling- ja parsaviikot jatkuvat Bassissa vielä tämän viikon ajan! ? . Bassin lounas sulkeutuu kesäksi tämän viikon jälkeen, joten lounaalle ehtii vielä torstaina ja perjantaina! . . #bassi #ravintolabassi #lounas #lunch #turku #eatmyturku #asparagus #riesling #rsviikot #risotto #osteri #oyster #bouillabaisse

103 likes
Ravintola Bassi

Parsa ei lopu! (Ainakaan iiiihan vielä?) Joel valmistelee jo keittiössä päivän parsaherkkuja. Vielä kerkiät maistamaan ?? . . . Parsa- ja rieslingviikot vielä tämän viikon Bassissa! ?

83 likes
Ravintola Bassi

Viikonlopun viininä jatketaan saksalaisella Moselin alueen kuivalla kuohuvalla, joka on 100% riesling-rypäleestä valmistettu. ? Tämä raikas, samppanjamenetelmällä valmistettu Sekt on raikkaan hedelmäinen ja paahteinen, ja se on loistava kumppani ostereille! ?? . . Näitä herkkuja tämän viikonlopun ja koko ensi viikon Bassissa! ?

57 likes
Ravintola Bassi

Bassin henksu tutuksi! Esittelemme teille vuorotellen yhden rakkaan työystävistämme. Ensimmäisenä vuorossa on Lari. Bassin keittiömestarina toimiva Lari listaa lempiasioikseen urheilun, vapaa-ajastasta nauttimisen ja mökkeilyn. Hummerin Lari otti kaveriksi kuvaan, koska hummeri on äyriäisten päällikkö. ?

127 likes
Ravintola Bassi

Tule nauttimaan Bassin lounaasta vielä tällä ja ensi viikolla - sitten lounaamme jää kesätauolle. Loppukevään lounailla tarjolla parsaviikkojen herkkuja, iki-ihanaa bujaa eli bouillabaisse-keittoa ja vaihtuvia annoksia. Perjantaina luvassa supersuosittu fish&chips! . Lounas jää tauolle siis pe 24.5. jälkeen? . . #bassiturku #bassi #ravintolabassi #lounas #lunch #eatmyturku #turku

38 likes
Ravintola Bassi

Viinimestarimme Marjo valmiina seuraavaan viinitastingiin! ? Rieslingviikkojen upeita viinejä ja parsaviikkojen herkullisia annoksia saatavilla meillä Bassissa aina 25.5 asti. ??

90 likes
Sulje