Ravintola Bassi on Turun tuorein kalaravintola!

"Kaikki oli herkullista ja palvelu oli ystävällisen mutkatonta ja ripeää. Tyytyväisinä hyristen poistuimme Turun sydämeen."
- Tripadvisorin kautta saatu asiakaspalaute -

Ravintola Bassi sijaitsee Turun parhaalla paikalla: Aurajoen rannalla, aivan kaupungin ydinkeskustassa. Bassin ikkunoista on upeat maisemat jokirantaan. 

Bassi on erikoistunut kala-ja äyriäisruokiin ja linjanamme on fun dining. Se tarkoittaa sitä, että mielestämme Bassissa syömisen pitää olla hauskaa ja sosiaalista!
Ravintola Bassi on auki tiistaista lauantaihin. Arkisin tarjolla on lounas kello 11-14. Iltaisin tarjolla on herkullisia annoksia, kolmen ruokalajin menuja sekä tietysti Bassin upeita äyriäisvateja.

PS Saa meiltä muutakin kuin kalaa: listaltamme löytyy myös herkullisia liha- ja kasvisruokia.


Joululounas
Bassin runsas ja monipuolinen joululounas tulee taas. Joululounas on katettuna tänä vuonna 10.-13.12. ja 17.-20.12. Kattaukset ovat aina kello 11 ja 13.
Lue lisää!

Herkulliset pikkujoulut Bassissa?
Haluaisitko pikkujouluissa herkutella monipuolinen buffetin äärellä? Vai kiinnostaisivatko smörrebröd-leivät tai pöytiin tarjoiltu menu? Tutustu vaihtoehtoihin ja tee varaus.
Lue lisää!

Monipuolinen lounasbuffet! 
Bassissa tarjolla herkullinen, monipuolinen lounasbuffet tiistaista perjantaihin. Ruokaisa salaattibuffet hintaan 10,50 € ja lämpimällä ruualla täydennettynä 12,50 €.
Lue lisää!

 

Kuhaa, skagenia, tartaria, karpaloa ja lakkaa!

Äyriäisvati, herkullisia annoksia, menukokonaisuuksia ja paljon muuta. Tutustu Bassin uuteen syyslistaan täällä!

Herkullinen lounasbuffet ti-pe klo 11-14

Monipuolinen salaattibuffet ja lämmin ruoka - tai kenties kolmen ruokalajin menu? Tervetuloa lounaalle Bassiin!

Tyylikkäät kabinetit ryhmille

Bassista löytyy kabinetteja erilaisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Voi myös vuokrata Club Bassin. Tutustu vaihtoehtoihin!

Club Bassi goes karaoke!

Bassin kolmoskerroksesta löytyy Club Bassi Karaoke Bar, joka on avoinna perjantai- ja lauantai-iltaisin. Lue lisää täältä!

Ajankohtaista

Varaa pöytä

Ravintola Bassi

Oletko koskaan avannut ostereita? Bassissa pidettävissa pikkujouluissa voi vaikkapa opetella avaamisen saloja - vai kiinnostaisiko viininmaistelu enemmän? . Lue lisää pikkujouluista www.bassi.fi . #bassiturku #bassihelsinki #bassi #ravintolabassi #pikkujoulut #osterit #viinitasting

29 likes
Ravintola Bassi

Friyay! 🥂 Hyvää viikonloppua kaikille! . #bassi #bassiturku #bassihelsinki #perjantai #viikonloppu

39 likes
Ravintola Bassi

♠️♣️♥️♦️🃏 #Repost @poskipartamarko with @get_repost ・・・ 5.12. Maaginen itsenäisyyspäivän aatto 😎 •Viiden ruokalajin illallinen •Viinipaketti •Maagista ohjelmaa •Yllätysohjelmaa •Ja paljon muuta •125€ / henkilö Paikkavaraukset: bassiturku @manuevents.fi

26 likes
Ravintola Bassi

Joululounas Turun ravintola Bassissa? Tee varaus nyt ja tule herkuttelemaan joulun alla! . Turun Bassin suositut joululounaat katetaan 10.-13.12 ja 17.-20.12, kattaukset aina kello 11 ja 13. . Tarjolla huikean monipuolinen ja runsas alkuruokapöytä, pöytiin tarjoiltava pääruoka ja jälkiruokapöytä täynnä jouluisia makuja. 🍴 . Lue lisää ja tee varaus bassiturku.fi . #joulu #joululounas #turku #eatmyturku #bassi #bassiturku #bassilounas

48 likes
Ravintola Bassi

Bassilaiset toivottavat oikein ihanaa ja herkullista isänpäivää kaikille isille, pappoille, vaareille ja isänmielisille❤️ Bassilaiset viettävät isänpäivän ansaitusti läheisten seurassa, ja hommat jatkuvat taas alkuviikosta! 🍴Nähdään silloin! 😙

107 likes
Ravintola Bassi

Se olis taas lauantai ja Bassin keittiössä on jo täys säpinä päällä ja fiilis katossa! 😍 Nähdään Bassissa! 🐠

71 likes
Ravintola Bassi

Rakastatko samppanjaa ja äyriäisiä? Oletko jo vieraillut Helsingin Bassissa? 🥂 Ravintola Bassi & Champagne Bouche Pere&Fils järjestävät samppanjaillallisen Helsingin Bassissa keskiviikkona 20.11! . Samppanjoita esittelee tilan omistaja ja enologi Nicolas Bouche. Illan aikana maistetaan neljä Champagne Bouchen samppanjaa, menussa on maa-artisokkakeittoa, Bassin äyriäisvati ja lakkapannacotta. Illan hinta (sisältäen menun ja samppanjat) on 125 €/henkilö. . Ilmoittautumiset 14.11 mennessä: bassihelsinki @manuevents.fi . #bassi #bassihelsinki #ravintolabassi #samppanja #champagne #champagnedinner #dinner #myhelsinki

58 likes
Ravintola Bassi

Laita tsemppipeukku meidän Irikselle! Helsingissä järjestetään lauantaina Oyster Festival 2019 ja sen yhteydessä ostereiden avaamisen SM-kisat. Mukana on myös Iris Haikala kilpailemassa ja edustamassa Helsingin ravintola Bassia. . Kisassa pitää avata 30 osteria, ja suorituksesta arvioidaan sekä nopeus että laatu. Haaste ei Iristä hirvitä, sillä hän kertoo avanneensa isoissa tilaisuuksissa jopa 200 osteria putkeen. Enemmän häntä mietityttää se, paljonko aikaa avaamiseen menee - mutta Iris onkin päättänyt kilpailla vain itseään vastaan. Jo itse kisaan osallistuminen on Irikselle pieni voitto, sillä hän on suunnitellut asiaa jo vuosia. . Koko ravintola Bassi tsemppaa Iristä! #bassi #bassihelsinki #osteri #osterit #oysters #oysterfestival #helsinki

90 likes
Sulje